Open Podium

Bij Café de Haas is het OPEN PODIUM een geweldig maandelijks evenement.

binnenkort vind je hier meer ...

Op zaterdag 10 september zal, na een korte zomerstop, de eerste editie van het Open Podium in seizoen 2016 - 2017 plaatsvinden!

Tijdens deze inmiddels alom bekende avond, die wordt georganiseerd door de Stichting Fijne Tonen, kan iedereen die wilt zijn of haar muzikale kunsten op het podium komen vertonen aan een publiek. Jong of oud, singer-songwriter of band, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen want alles mag! Uiteraard is iedereen zonder intentie om muziek te maken ook welkom om te komen genieten van al dit talent in ParkStad PopStad! Entree is helemaal gratis. Foto's van voorgaande Open Podia zijn te vinden op de pagina van Multipics.

Muzikanten die willen optreden kunnen zich ter plekke, vanaf ongeveer 20:30 uur, aanmelden bij Marcel Beer, onze geluidsman. Iedereen kan hooguit 3 nummers spelen, dit hangt uiteraard af van de drukte. Standaard backline is aanwezig: drumstel, gitaarversterkers, basversterker, zanginstallatie & cajón. Instrumenten dient men zelf mee te brengen. Er is ook een huisband aanwezig voor eventuele ondersteuning.